نماد آخرین خبر

ما چطور مزه‌ها را تشخیص می‌دهیم؟

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ ما طعم‌ غذاها را از طریق حس چشایی تشخیص می‌دهیم. نقش زبان به عنوان اندام حسی، چشیدن است‌ و از برجستگی‌هایی به نام جوانه‌های چشایی تشکیل شده و در مورد طعم‌های مختلف اطلاعات جمع آوری می‌کند و آن را از طریق اعصاب چشایی به مغز ارسال می‌کند. پنج مزه اصلی قابل تشخیص شامل شیرینی، شوری، تلخی، ترشی و طعم خوش است. هر کدام از جوانه‌های چشایی این مزه‌ها در قسمت‌های مختلف زبان هستند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره