3
2
2.2K
3
2
2.2K
خراسان/ سس گوجهفرنگی/ بیشتر ما باقیمانده غذا را در ظرفهای پلاستیکی میریزیم. اما این کار توصیه نمیشود، چون حرارت بالا باعث آزاد شدن مواد شیمیایی پلاستیک در غذا میشود، بهخصوص وقتی دوباره آن را گرم میکنید.
پیاز/ خوراکیهایی با بوی تند مثل پیاز، سیر و بعضی پنیرها به راحتی وارد بافت پلاستیک میشوند و بوی ماندگار ایجاد میکنند. همین بو بعدها میتواند خوراکیهای دیگر در آن ظرف را خراب کند.
غذای داغ/ اگر غذا را برای بعد ذخیره میکنید، بگذارید کمی خنک شود و بعد در ظرف پلاستیکی بریزید. گرما میتواند میکروپلاستیکها را آزاد کند.
غذاهای چرب و روغنی|غذاهایی با روغن یا چربی زیاد در طول زمان میتوانند پلاستیک را تجزیه کنند و خطر آلودگی غذا را بالا ببرند.