نماد آخرین خبر

شهرک‌های جدید در لرستان ایجاد می شود

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
شهرک‌های جدید در لرستان ایجاد می شود

باشگاه خبرنگاران/ مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: با توجه به کمبود زمین در استان به دنبال ایجاد و ساخت شهرک‌های جدید مسکونی هستیم تا مشکل ساخت مسکن حل و فصل شود.

بهزاد شاکرمی، مدیرکل راه و شهرسازی لرستان اظهار کرد: در برخی پروژه‌ها با مشکل صدور پروانه مواجه هستیم که استاندار در این جلسه بر رفع آن و همکاری شهرداری‌ها تاکید کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان تصریح کرد: برای اجرای زیرساخت‌های پروژه‌های نهضت ملی تفاهم نامه‌ای در سطح ملی منعقد شده که هزینه‌ها را به سه بخش تقسیم کرده است.

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه یک سوم سهم وزارت راه و شهرسازی، یک سوم سازمان برنامه و بودجه و یک سوم هم سهم وزارت نیرو می‌باشد.

وی به تعیین تکلیف پروژه‌های باقی مانده از مسکن مهر اشاره و بیان کرد: دو پروژه عمده در این حوزه داریم یکی ۱۲۰۰ واحدی ارتش و دیگری پروژه ۴۳۲ واحدی الیگودرز است.

شاکرمی اضافه کرد: تصمیم گرفته شد تا پروژه ۴۳۲ واحدی الیگودرز تکمیل و به متقاضیان دهک‌های یک تا سه و مددجویان نهاد‌های حمایتی تحویل داده شود.




آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy