نماد آخرین خبر

باز شدن قفل گاوداری ۱۰هزار راسی شیروان؛ فاز نخست خردادماه بهره‌برداری می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
باز شدن قفل گاوداری ۱۰هزار راسی شیروان؛ فاز نخست خردادماه بهره‌برداری می‌شود

ایرنا/ استاندار خراسان شمالی امروز (جمعه)  در بازدید از گاوداری صنعتی ۱۰هزار راسی شهر شیروان، گفت: فاز نخست این واحد پرورش گاو شیری خردادماه امسال بهره داری خواهد شد.

بهمن نوری در بازدید از گاوداری صنعتی ۱۰ هزار راسی شهر شیروان، اظهار کرد: ۲ مشکل اصلی این طرح تامین آب و اخذ تسهیلات است که با کمک های مشاوره ای جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقه ای استان حل می شود.

وی افزود: تجهیزات حفر چاه برای تامین آب این طرح صنعتی نیز باید سریعا تامین شود.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اولین محموله ۱۰۰راسی دام این مجتمع تا سه هفته دیگر تامین خواهد شد تا فاز یک این طرح راه‌اندازی و شرایط برای راه‌اندازی فازهای بعدی مهیا شود.

گاوداری ۱۰ هزار راسی دامداران شیروان، سال ۱۳۹۸ با سرمایه‌گذاری یکی از شرکت های وابسته به شستا در شهرستان شیروان کلید خورد اما به دلیل مشکل تامین آب و منابع اعتباری ناتمام ماند.

شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پر جمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد که قطب مهم دامپروری و کشاورزی استان است.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today