نماد آخرین خبر

ارائه خدمات درمانی به ۳۵۷ بیمار دیالیزی در چهارمحال و بختیاری

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ارائه خدمات درمانی به ۳۵۷ بیمار دیالیزی در چهارمحال و بختیاری

صدا و سیما/ خدمات درمانی به ۳۵۷ بیمار دیالیزی در چهارمحال و بختیاری ارائه می‌شود.

مدیر کل بیمه سلامت استان گفت: ۳۵۷ بیمار دیالیزی در استان به صورت هفتگی از خدمات درمانی رایگان در مراکز درمانی هاجر (س) شهرکرد، شهداء لردگان، سید الشهداء فارسان، ولیعصر (عج) بروجن، امام سجاد (ع) کوهرنگ، شهید ارجمند مالخلیفه، امام رضا (ع) اردل و امام علی (ع) فرخشهر و مرکز خصوصی دیالیز شهرکرد بهره‌مند می‌شوند.

حیدری افزود: بعداز اجرای صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در چهارمحال و بختیاری بیماران دیالیزی استان از مزایای این صندوق بهره‌مند شدند.

وی گفت: این بیماران از خدمات دیالیز به صورت رایگان، از جمله ویزیت پزشک، آزمایش‌های دوره‌ای و تغذیه، به بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی بهره‌مند هستند و در این زمینه ماهیانه بصورت میانگین بیش از ۵۰ میلیارد ریال هزینه پرداخت می‌شود. 

وی گفت: این بیماران به طور متوسط هفته‌ای سه بار و هر بار به مدت چهار ساعت تحت درمان همودیالیز قرار می‌گیرند.

 حیدری افزود: نیاز بیماران همودیالیز از قبیل ویزیت پزشکی، پرستاری، آزمایش‌های دوره‌ای و اورژانسی، تجهیزات دیالیز، دارو‌ها و تغذیه در این بخش به صورت رایگان ارائه می‌شود.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday