نماد آخرین خبر

پلمپ ۱۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در بهمئی

منبع
فارس
بروزرسانی
پلمپ ۱۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در بهمئی

فارس/ رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئی از پلمپ ۱۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

کریم محسن نیک، رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئی عنوان کرد: حدود ۶۳۱ حلقه چاه مجاز، غیرمجاز و خانگی یا همان شرب بهداشت در کل شهرستان بهمئی وجود دارد که این تعداد دارای ۱۸۰ حلقه چاه مجاز و ۱۷۱ حلقه چاه غیرمجاز و ۲۸۰حلقه چاه خانگی با مصرف شرب بهداشت می‌باشد.

وی با اشاره به برداشت آب از منابع آبی زیر زمینی خاطر نشان کرد: از چاه های مجاز شهرستان ۵/۸ میلیون متر مکعب و از چاههای غیر مجاز ۴/۳ میلیون متر مکعب همچنین از چاه های خانگی ۲۶ صدم میلیون متر مکعب آب استحصال میشود که جمعا حدود ۱۰/۴ میلیون متر مکعب آب از منابع آبی زیر زمینی این شهرستان برداشت میشود‌.

رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئی گفت: در سنوات گذشته با همکاری ویژه دستگاه های قضایی در شهرستان بهمئی ۱۵۰ حلقه چاه غیر مجاز را در این شهرستان پلمپ کردیم، که از این تعداد ۱۰۹ حلقه چاه کشاورزی، ۱۸ حلقه چاه صنعتی و ۲۳ حلقه چاه خدماتی بوده است‌.وی ادامه داد: با این اقدام ۲/۴ میلیون متر مکعب از منابع آب های زیر زمینی صرفه جویی شد.

محسن‌ نیک با اشاره به مصرف آبهای سطحی که از طریق رودخانه ها انجام میشود گفت: حدود تقریبی ۵۳۰ لیتر بر ثانیه برداشت های مجاز از طریق پمپاژ مستقیم از رودخانه یا از طریق چاه حریمی و ساحلی صورت میگیرد و حدود ۹۸/۷ لیتر بر ثانیه برداشت غیر مجاز از رودخانه های دائمی شهرستان بهمئی صورت می‌پذیرد.

رئیس اداره منابع آب شهرستان بهمئی در پایان با اشاره به اینکه تمام چاه ها باید به کنتور هوشمند مجهز شوند گفت: این اقدام در اولویت اداره منابع آب شهرستان هست که در سنوات گذشته ۲۸ مورد حلقه چاه را به کنتور هوشمند مجهز کردیم.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today