کشف ۳۰۰ تن کود شیمیایی فاقد مجوز فروش در کرمان

مهر/ فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۳۰۰ تن کود شیمیایی فاقد مجوز فروش در یکی از شهرکهای صنعتی کرمان خبر داد.
سردار جلیل موقوفهئی، فرمانده انتظامی استان کرمان عنوان کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان کرمان، از دپوی حجم زیادی کود شیمیایی فاقد مجوز در انباری در یکی از شهرکهای صنعتی کرمان مطلع شدند.
وی افزود: در بازدید مأموران پلیس امنیت اقتصادی به همراه نمایندگان جهاد کشاورزی و اداره صمت از این انبار، مشخص شد، فردی بیش از ۳۰۰ تن کود شیمیایی یارانهای را در این محل دپو و با تغییر گونی آنها، مقدار زیادی را به صورت آزاد به فروش رسانده و حجم زیادی هم در این مکان وجود دارد.
فرمانده انتظامی استان کرمان تصریح کرد: در ادامه این حجم کود شیمیایی فاقد مجوز که مجموعاً ۱۲۰ میلیارد ریال از سوی کارشناسان مربوطه تعیین قیمت شدند به جهاد کشاورزی منتقل و متهم با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.