نماد آخرین خبر

مرد ۴۰ ساله مرودشتی بر اثر سقوط از کوه جان باخت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مرد ۴۰ ساله مرودشتی بر اثر سقوط از کوه جان باخت

ایسنا/ سرپرست اورژانس استان فارس از فوت یک مرد ۴۰ ساله در پی حادثه سقوط از ارتفاعات تنگ خشک سیوند شهرستان مرودشت خبر داد.

مسعود عابد، سرپرست اورژانس استان فارس با اعلام جزئیات این حادثه اظهار کرد: حوالی ظهر دیروز، ۱۹ اردیبهشت ، گزارشی مبنی بر وقوع حادثه سقوط در منطقه تنگ خشک سیوند به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ فارس اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش، یک واحد آمبولانس از نزدیک‌ترین پایگاه اورژانس به محل حادثه اعزام شد. متاسفانه، پس از حضور تکنسین‌های اورژانس در محل و بررسی‌های اولیه، مشخص شد که فرد حادثه‌ دیده، یک آقای ۴۰ ساله، به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است. 
سرپرست اورژانس فارس با اشاره به حضور نیروهای هلال احمر در محل حادثه برای انجام عملیات مربوطه، ضمن ابراز تاسف عمیق از این واقعه تلخ، بر ضرورت توجه جدی به نکات ایمنی در هنگام انجام فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌ گردی تاکید کرد.
وی یادآور شد: سهل‌انگاری در رعایت اصول ایمنی می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد. لذا از تمامی هموطنان عزیز تقاضا داریم ضمن کسب اطلاعات کافی از شرایط محیطی و جوی، از تجهیزات استاندارد استفاده کرده و از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری نمایند. 
منطقه تنگ خشک سیوند با طبیعت بکر و کوهستانی، همواره مورد توجه گردشگران و کوهنوردان بوده است. ضرورت رعایت نکات ایمنی در این مناطق برای پیشگیری از حوادث ناگوار امری حیاتی است. 

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online