شهرستان فنوج به مسیر ترانزیت چابهار - میلک متصل میشود

ایرنا/ معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان از تلاش برای اتصال فنوج به مسیر ترانزیت چابهار - میلک با هدف دسترسی آسان اهالی ۱۴۹ روستای این شهرستان به راه مناسب و استاندارد خبر داد.
عطا ءاله اکبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه بررسی نیازهای عمرانی فنوج افزود: اتمام هر چه سریعتر مسیرهای ارتباطی حیاتی سیستان و بلوچستان در هر شهرستان اولویت است و این راه فرعی در دست ساخت ۳۹ کیلومتری در این شهرستان نه تنها شهرهای فنوج، لاشار و نیکشهر را بهرهمند میکند بلکه سبب سهولت دسترسی ۱۴۹ روستای این منطقه با جمعیت بیش از هشت هزار خانوار هم خواهد شد.
وی ادامه داد: با ساخت این مسیر ارتباطی از محل بندر چابهار به کنارک به جنوب استانهای کرمان و هرمزگان طول مسیر به میزان ۱۰۹ کیلومتر نسبت به مسیرهای موجود کوتاهتر میشود و حمل کالا و محصولات کشاورزی از جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان به سایر نقاط کشور و دسترسی مردم به راه مناسب فراهم میشود.
معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: قرار است تا پایان سالجاری ادارهکل راهداری جنوب استان این مسیر و پل کرحمت را تکمیل کنند و پیوسته گزارش اقدامات انجام شده از فرماندار اخذ خواهد شد.
در جلسه هفت پروژه عمرانی اولویت دار شهرستان فنوج در حوزههای، راه، تکمیل و توسعه تاسیسات شبکه آب آشامیدنی شهری و روستایی و تکمیل ساختمانهای اداری و رفع مشکلات مخابراتی در این منطقه مورد بررسی قرار گرفت تا مصوبات جلسه ملاک عمل در سالجاری باشد.
فنوج از مجموع ۱۴۹ روستای فنوج فقط حدود ۵۰ کیلومتر راه آسفالت شده و درصد بهرهمندی از آسفالت در مناطق روستایی این شهرستان کمتر از ۶ درصد است. در مجموع ۷۷۶ کیلومتر در سطح این شهرستان وجود دارد که ۵۷۷ کیلومتر آن خاکی و نیازمند آسفالت است.
فنوج با گستره هفت هزار و ۷۳۲ کیلومتر و جمعیت ۵۲ هزار نفری که ۷۸ درصد آن را روستاییان تشکیل می دهند در ۴۵۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.