نماد آخرین خبر

جریمه ۲۶ هزار خودروی دودزا در تهران

منبع
ايرنا
بروزرسانی
جریمه ۲۶ هزار خودروی دودزا در تهران

ایرنا/ رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون برای بیش از ۲۶ هزار خودروی دودزا و ابطال حدود 7 هزار و ۵۰۰ برگه معاینه فنی در پایتخت خبر داد.

سردار سیدابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: در اجرای طرح برخورد با وسایل نقلیه دودزا و فاقد معاینه فنی، پلیس در نقاط مختلف پایتخت مستقر و از تردد این دست از وسایل نقلیه جلوگیری می‌کند.
وی افزود: این نکته قابل ذکر است چنانچه خودروهایی که حتی معاینه فنی نیز داشته باشند، در صورت دارا بودن نقص فنی، به‌ویژه دودزا بودن، منجر به ابطال معاینه فنی آنها به‌صورت برخط و در محل می‌شود.
وی در خصوص آمار و ارقام برخورد با خودروهای دودزا دارای نقص فنی، وضعیت فنی نامساعد گفت: در ۲۲ روز گذشته از اردیبهشت ماه سال جاری بیش از ۲۶ هزار خودروی دودزا اعمال قانون شدند و با نزدیک به ۱۴ هزار و۵۰۰ خودرویی که دارای نقص فنی بودند، برخورد شد.
به گفته موسوی پور، در بحث معاینه فنی با بیش از 7 هزار و ۵۰۰ خودرو برخورد و اعمال قانون داشتیم و نزدیک به 4 هزار خودروی سبک و سنگین که رانندگی با وسایل نقلیه دودزا داشتند نیز برخورد قانونی صورت گرفت.
وی یادآور شد: تمام وسایل نقلیه بدون استثنا باید از نظر فنی در وضعیت مطلوب قرار داشته باشند چراکه نقص فنی وسایل نقلیه تاثیر مستقیم بر ایمنی تردد و کیفیت هوای پایتخت دارد.
رئیس پلیس راهور پایتخت تاکید کرد: بررسی مستمر و رفع نقص‌های احتمالی، نه‌تنها از وقوع سوانح جلوگیری می‌کند، بلکه نقش مهمی در کاهش آلاینده‌های زیست محیطی دارد.
 
  
  

آخرین خبر تهران در اینستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran