نماد آخرین خبر

ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست و ریشه در کاهش در سرمایه‌گذاری دارد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ناترازی برق ناشی از ضعف فنی نیست و ریشه در کاهش در سرمایه‌گذاری دارد

صدا و سیما/ وزیر نیرو با اشاره به ظرفیت بالای استان کرمانشاه در حوزه تولید برق، گفت: ناترازی برق در کشور به‌دلیل ضعف فنی نیست، بلکه ناشی از کمبود سرمایه‌گذاری در این بخش است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو در جریان بازدید از پروژه‌های افتتاح پست برق سرپل ذهاب استان کرمانشاه ودر جمع خبرنگاران با بیان اینکه تراز تولید و مصرف برق در کرمانشاه مثبت است، گفت: اگرچه در برخی مواقع به دلیل کمک‌رسانی به استان‌های همجوار، ممکن است شاهد کاستی‌هایی در تامین برق باشیم، اما با بهره‌برداری از پست جدید برق در این استان، پایداری شبکه تضمین خواهد شد.

وزیر نیرو درباره محدودیت تامین برق در مناطق مرزی استان، به ناترازی سراسری در صنعت برق کشور اشاره کرد و افزود: این موضوع نه به دلیل ضعف فنی، بلکه به‌علت فقدان سرمایه‌گذاری‌های لازم در سال‌های گذشته بوده است. دولت در حال اجرای برنامه‌های وسیع برای توسعه زیرساخت‌هاست که با قدری صبر و همکاری مردم، به ثمر خواهد رسید.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :https://www.instagram.com/kermanshah.today