۶ مجتمع آبیاری تحت فشار در سقز آماده بهره برداری است

مهر/ سقز- فرماندار سقز گفت: ۶ مجتمع آبیاری تحت فشار در شهرستان سقز آماده بهره برداری است.
به گزارش خبرنگار مهر، ضیاالدین نعمانی عصر یکشنبه در بازدید از مجتمعهای آبیاری تحت فشار قشلاق رضا و یازیبلاغی در سقز، با اشاره به مزایای این سیستمها از جمله کاهش مصرف آب، افزایش راندمان آبیاری و بهبود کیفیت محصولات، بر اهمیت راهاندازی آنها تاکید کرد.
فرماندار سقز کاهش هدررفت آب، کاهش هزینهها، پایداری کشاورزی، جلوگیری از رشد علفهای هرز، کوددهی هدفمند و پیشگیری از انتقال بیماریها را از دیگر فواید این مجتمعها برشمرد.
فریدون حامدی، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی سقز، از آمادگی بهرهبرداری از ۶ مجتمع آبیاری تحت فشار در سطح ۳۳۶ هکتار خبر داد و اعلام کرد ۱۹.۲ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای راهاندازی آنها تخصیص یافته است.
وی افزود، مجتمع آبیاری تحت فشار یازیبلاغی به مساحت ۹۶ هکتار با اشتغالزایی برای ۴۰ خانوار و با اعتبار ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض، در هفته دولت به بهرهبرداری خواهد رسید.
گفتنی است؛ فرماندار سقز از مجتمعهای آبیاری تحت فشار قشلاق رضا در سطح ۴۰ هکتار و یازیبلاغی در سطح ۹۶ هکتار بازدید کرد.