نماد آخرین خبر

گرمای خوزستان در آستانه ثبت ۵۰ درجه

منبع
مهر
بروزرسانی
گرمای خوزستان در آستانه ثبت ۵۰ درجه

مهر/ در حالی که هنوز دو ماه از آغاز سال نگذشته و فصل بهار به پایان نرسیده، استان خوزستان با گرمایی بی‌سابقه و نزدیک به ۵۰ درجه سانتیگراد مواجه شده است.

دمای هوا در استان خوزستان امروز به مرز ۵۰ درجه سانتیگراد نزدیک شد و رکوردی نگران‌کننده از گرمای زودهنگام را در دومین ماه سال ثبت کرد.

بر اساس داده‌های اداره کل هواشناسی خوزستان، ایستگاه بستان با ثبت دمای ۴۹.۷ درجه سانتیگراد در صدر گرم‌ترین نقاط استان قرار گرفت. شوش با ۴۹.۶ درجه و امیدیه با ۴۹ درجه در رتبه‌های بعدی ایستادند. اهواز، مرکز استان، نیز با ۴۸.۷ درجه، شرایط دشواری را تجربه کرد.

سایر شهرهای خوزستان نیز از این موج گرما در امان نماندند. آبادان ۴۸.۶، کشاورزی اهواز و صفی‌آباد دزفول هر دو ۴۸.۴، شادگان و رامهرمز ۴۸.۲ و آغاجاری ۴۷.۷ درجه سانتیگراد را ثبت کردند.

این افزایش دما در حالی رخ داده که هنوز در نیمه فصل بهار قرار داریم و معمولاً اوج گرمای خوزستان در تابستان ثبت می‌شود.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today