کلاهبرداران میلیاردی در دام پلیس بابل
صدا و سيما
بروزرسانی

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی بابل از دستگیری دو کلاهبردار متواری با محکومیت مالی ۲۴۰ میلیارد ریالی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علی داداش تبار، فرمانده انتظامی بابل عنوان کرد: در پی رسیدگی به پرونده محکومان متواری توسط ماموران انتظامی کلانتری ۱۲ شهرستان بابل، دو نفر متهم که به جرم کلاهبرداری و با محکومیت مالی ۲۴۰ میلیارد ریالی متواری بودند، مورد شناسایی قرار گرفتند.
وی افزود: ماموران انتظامی موفق شدند با اشرفیت اطلاعاتی و در عملیاتهای جداگانه هوشمندانه متهمان متواری را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان بابل با بیان اینکه متهمان پس از معرفی به مرجع قضائی جهت ادامه محکومیت راهی زندان شدند؛ گفت: پلیس با قدرت و صلابت به هیچ وجه اجازه نخواهد داد تا عدهای هنجارشکن امنیت، جان و مال مردم را به مخاطره بیندازند.