چهار هزار تُن کلزا در قم تولید شد

ایرنا/ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: کشاورزان قمی در زمینه کلزا عملکرد خوبی دارند و با مراقب صحیح و تغذیه گیاهی مناسب، توانستهاند در سطح ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع استان، ظرفیت تولید چهار هزار تُن محصول را عملیاتی کنند.
سید محمد سعادتی بیان کرد: کلزا از محصولات اساسی بخش کشاورزی است که تولید آن تاثیر زیادی در خودکفایی تامین روغن مورد نیاز استان و کشور و تامین امنیت غذایی مردم دارد، بنابراین سازمان جهاد کشاورزی قم همواره افزایش کمی و کیفی تولید این محصول راهبردی را دنبال میکند.
وی افزود: کلزا از جمله محصولات کشاورزی است که بهرهبرداران برای فروش آن دغدغهای ندارند و این محصول مهم و راهبردی به صورت تضمینی توسط مراکز تعیین شده در استان از جمله شرکت تعاونی روستایی جعفر آباد به قیمت هر کیلوگرم ۴۱۰ هزار ریال از تولید کنندگان خریداری میشود.
گفتنی است کلزای تولید شده در قم به دلیل استفاده از بذر مناسب و مهارتی که کشاورزان استان طی سالهایی اخیر در کشت و مراقبت از مراحل رشد این محصول به دست آوردهاند، کیفیت مطلوبی دارد.
کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی قم نیز بهصورت مستمر بر نحوه تولید کلزا نظارت دارند و با مشارکت کشاورزان با آفات تهدید کننده این محصول راهبردی مبارزه میکنند.