قاچاقچی سوخت در چهارمحال و بختیاری دستگیر شد

ایرنا/ فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از دستگیری قاچاقچی حرفهای سوخت در استان خبر داد و گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت و فرآوردههای نفتی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی در پی انجام کار اطلاعاتی از ارسال ۸۸ قطعه کارت سوخت قاچاق در استان توسط فردی به هویت معلوم مطلع شدند و پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.
سردار حسین امجدیان روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: ماموران انتظامی ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی با تیمی مجرب به محل مورد نظر اعزام و در پی بررسی موضوع مشخص شد که ۸۸ فقره کارت سوخت خودروهای دیزلی با شماره پلاکهای مربوطه که به صورت آلمانی صادر و از سوی فردی تحویل گرفته شده و برای استفاده از آنها به استانهای کرمان و هرمزگان ارسال شده است.
وی تاکید کرد: در بررسی بیشتر موضوع مشخص شد هر ماه به هر کدام از این کارت سوختها ۲هزار لیتر سوخت گازوئیل اختصاص مییافت که در طول سه ماه استفاده از آنها حدود ۵۲۸ هزار لیتر سوخت قاچاق استفاده شده که ارزش ریالی آن حدود ۲۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
امجدیان ادامه داد: در این راستا یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.