نماد آخرین خبر

قتل همسر با انگیزه اختلاف خانوادگی در کلاردشت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قتل همسر با انگیزه اختلاف خانوادگی در کلاردشت

ایرنا/ فرمانده انتظامی کلاردشت از دستگیری قاتلی که همسرش را با انگیزه اختلاف خانوادگی به قتل رسانده بود، خبر داد.

سرهنگ ناصر صالحی، فرمانده انتظامی کلاردشت اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره قتل با سلاح سرد و متواری شدن قاتل در یکی از روستاهای این شهرستان، بلافاصله شناسایی و دستگیری قاتل فراری در دستور کار ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.

او افزود: با توجه به حساسیت موضوع، از نخستین ساعات وقوع این جنایت، دستگیری متهم با جدیت در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان و این فرماندهی قرار گرفته و اقدامات فنی گسترده‌ای به منظور شناسایی محل اختفای متهم آغاز شد.

فرمانده انتظامی کلاردشت ادامه داد: سرانجام در کمتر از ۲۴ ساعت با پیگیری شبانه روزی ماموران پلیس آگاهی استان و این فرماندهی موفق شدند قاتل را در استان همجوار دستگیر کنند.

سرهنگ صالحی گفت: متهم در مواجهه با شواهد و مدارک پلیسی در نهایت چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت و به قتل همسرش با انگیزه اختلاف خانوادگی اعتراف کرد.

 

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today