نماد آخرین خبر

لباس مشکی، پرچم عزت و اعلام موضع در جبهه حق است

منبع
فارس
بروزرسانی
لباس مشکی، پرچم عزت و اعلام موضع در جبهه حق است

فارس/ نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با حضور در مراسم عزاداری حسینی، عاشورا را تجلی کامل صف‌بندی حق و باطل و لباس مشکی را پرچم عزت و اعلام موضع در جبهه حق است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با حضور در مراسم عزای اباعبدالله‌الحسین (ع) که در بیت مرحوم آیت‌الله حاج شیخ ابوتراب آل‌آقا (ره) برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار کرد: از روزی که آدم ابوالبشر پای بر زمین گذاشت و جوامع انسانی شکل گرفت، این عالم صحنه‌های پرشماری از تقابل حق و باطل را به خود دیده است.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم و سرگذشت انبیا افزود: قرآن کریم پیوسته از گروه‌هایی یاد می‌کند که حول محور قدرت و ثروت، جبهه باطل را تشکیل می‌دادند و در برابر انبیای الهی صف می‌کشیدند. این صف‌آرایی، سنت همیشگی تاریخ است و صحنه امتحان الهی برای همگان به شمار می‌رود.
 
امتحان الهی؛ جبهه‌گیری میان حق و باطل برای همه تاریخ
امام‌جمعه کرمانشاه تأکید کرد: در این صحنه تقابل تاریخی، همه انسان‌ها اعم از عالم و عامی، مدعی و غیرمدعی مورد امتحان قرار می‌گیرند و باید موضع خود را مشخص کنند. حتی آنان که در صلب پدران‌شان هستند، اگر آرزو کنند که ای‌کاش در کنار امیرالمؤمنین (ع) بودند، در همین جبهه حق قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: عاشورای حسینی (ع) از برجسته‌ترین و حساس‌ترین صحنه‌های تقابل حق و باطل در تاریخ بشر بود. تمام تلاش جبهه باطل این بود که هیچ معارضی باقی نماند و جبهه حق را به تسلیم وادارد، اما سنت الهی بر آن است که این صف‌بندی همواره برقرار بماند و موضع مؤمنان در هر زمان آشکار شود.
 
همیشه پیروز واقعی جبهه حق است
نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به فرمایش حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام) خاطرنشان کرد: محتوای اصلی بیانات آن حضرت حول محور تقابل باطل و حق و تسلیم‌ناپذیری در برابر ظلم بود؛ همان‌گونه که فرمودند: «مثلی لایبایع مثله»؛ یعنی کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی‌کند. این جمله، نقشه راه همه آزادگان در طول تاریخ است.

وی اضافه کرد: جبهه باطل همواره از نظر امکانات و جمعیت، وضعیت بهتری داشته است؛ اما پیروزی حقیقی همیشه از آنِ جبهه حق بوده است؛ حتی اگر در ظاهر، پیروزی نصیب جبهه باطل شده باشد.

امام‌جمعه کرمانشاه در ادامه با اشاره به فرهنگ عزاداری گفت: این لباس مشکی که مردم در عزای حسین (علیه‌السلام) بر تن دارند، پرچم عزت و اعلام موضع در جبهه حق است و نشان می‌دهد ما در کنار سیدالشهدا (علیه‌السلام) ایستاده‌ایم.

وی افزود: امروز هم باید با خود بیندیشیم که در عاشورای سال ۶۱ هجری، پیروزی واقعی نصیب چه جبهه‌ای شد. این اجتماع و حرکت عظیم عزاداری خود پاسخی آشکار به این پرسش است.

نماینده ولی‌فقیه در استان در پایان با اشاره به آخرین ندای حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام) در روز عاشورا گفت: حضرت حتی در واپسین لحظات نیز با فریاد «هل من ناصر ینصرنی؟» نگران بود که مبادا کسی در سپاه باطل قابل هدایت باشد و هدایت نشود. این همان روحیه جبهه حق است که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز به فکر هدایت انسان‌ها است.

آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today