نماد آخرین خبر

زنجان از مسابقات کشتی ساحلی کشور میزبانی می‌کند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
زنجان از مسابقات کشتی ساحلی کشور میزبانی می‌کند

ایرنا/ زنجان - ایرنا - رئیس هیات کشتی استان از میزبانی مسابقات کشتی ساحلی قهرمانی کشور در رده سنی جوانان خبر داد که می‌تواند عاملی مهم در پویایی این رشته پرطرفدار در زنجان باشد.

عباس محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تاکنون ۸۰ کشتی‌گیر از استان‌های مختلف برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: ثبت‌نام ورزشکاران متقاضی در سامانه رسمی انجام شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به استقبال ورزشکاران و جایگاه این مسابقات در تقویم ورزشی فدراسیون کشتی، پیش‌بینی می‌شود که تعداد شرکت کنندگان تا روز برگزاری مسابقات به بیش از ۱۵۰ نفر افزایش یابد.

محمدی اضافه کرد: مسابقات کشتی ساحلی قهرمانی کشور در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه ۱۹ و ۲۰ تیر سال جاری در زمین ساحلی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در منطقه اعتمادیه برگزار می‌شود.

وی افزود: طبق اعلام مسئولان برگزاری، پذیرش ورزشکاران و تیم‌های شرکت‌کننده در روز سه‌شنبه ۱۹ تیر انجام و مسابقات رسمی از پنجشنبه ۲۰ تیر آغاز می‌شود.

رئیس هیات کشتی استان ادامه داد: زنجان همواره یکی از استان‌های فعال در رشته کشتی بوده و استعدادهای درخشانی را به ورزش کشور معرفی کرده است.

به گفته محمدی، زیرساخت‌های ورزشی مناسب، مربیان مجرب و استقبال عمومی از این رشته موجب شده است تا کشتی به‌عنوان یکی از ورزش‌های محبوب در این استان شناخته شود.

وی اظهار داشت: برگزاری این مسابقات فرصتی مغتنم برای تقویت جایگاه زنجان در سطح ملی و شناسایی استعدادهای تازه در رده جوانان است.

رئیس هیات کشتی زنجان با بیان اینکه حضور تیم‌های متعدد از سراسر کشور و رقابت در فضایی سالم و حرفه‌ای، باعث تقویت روحیه ورزشی جوانان و تبادل تجربیات بین استان‌ها خواهد شد، خاطر نشان کرد: میزبانی موفق این مسابقات می‌تواند در آینده زمینه‌ساز برگزاری رویدادهای مهم‌تری در سطح ملی و حتی بین‌المللی در زنجان باشد.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today