آتشسوزی بیمارستان پیرانشهر مهار شد

مهر/ مدیر شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر گفت: آتشسوزی در بخشی از حیاط بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان با ورود به موقع عوامل آتشنشانی مهار شد.
امیر بهزاد، مدیر شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر اظهار کرد: این آتش سوزی در بین وسایل اسقاطی و اضافی بیمارستان امام خمینی(ره) این شهرستان که در قسمتی از حیاط بیمارستان روی داد.
وی اضافه کرد: در این آتش سوزی بخش از این وسایل و یک درخت کاج دچار حریق شد و با ورود به موقع عوامل آتشنشانی ضمن مهار آن از انتقال آتش به بخشهای دیگر بیمارستان جلوگیری شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر گفت: هم اکنون وضعیت در این بیمارستان به حالت عادی برگشته است و پرستاران و پزشکان در حال ارائه خدمات به بیماران و شهروندان هستند.
وی اظهار کرد: علت این آتش سوزی توسط تیمهای آتش نشانی در دست بررسی قرار دارد.
بیمارستان ۸۰ تختخوابی امام خمینی (ره) پیرانشهر یکی از بیمارستانهای قدیمی در آذربایجان غربی است و هم اکنون علاوه بر این بیمارستان، بیمارستان جدید تأسیس شهید سلیمانی هم با ۸۷ تخت به شهروندان خدمات درمانی و پزشکی ارائه میدهد.