نماد آخرین خبر

ترخینه، غذای سنتی کردستان

منبع
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ دوینه یا ترخینه، یکی از کهن‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای سنتی کردستان است که از ترکیب بلغور گندم و دوغ تخمیرشده تهیه می‌شود. این غذای اصیل، که با هنر دست زنان کُرد پخته می‌شود، نه‌تنها طعمی دلچسب و دل‌نشین دارد، بلکه به‌دلیل خواص درمانی، به‌ویژه در رفع سرماخوردگی، جایگاهی ویژه در طب سنتی و سفره‌های مردم این دیار یافته است. 

آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online