نماد آخرین خبر

کلینیک ۱۰۰ تختخوابه دیالیزی در قزوین ساخته می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
کلینیک ۱۰۰ تختخوابه دیالیزی در قزوین ساخته می‌شود

فارس/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از ساخت کلینیکی با ۱۰۰ تخت دیالیزی در قزوین خبر داد و گفت: اضافه شدن ۱۰۰ تخت دیالیزی گامی اساسی در توسعه بهداشت و درمان استان قزوین است.

حسن طاهراحمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: زمین به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع در اختیار یک شرکت خصوصی قرار گرفته است تا پروژه ساخت کلینیکی با ۱۰۰ تخت دیالیزی آغاز شود.

وی افزود: این پروژه با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان انجام می‌شود که به واسطه آن بیش از ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد و اقدامی مهم در جهت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان به شمار می‌رود که به اشتغال استان نیز کمک می‌کند.

وی با اشاره به مشکلات زیربنایی حوزه بهداشت و درمان استان گفت: از حدود ۲۰ سال پیش با چالش‌های اساسی در حوزه درمان به ویژه دیالیز مواجه هستیم و امیدواریم با کمک خیرین، صنایع و افراد توانمند، مشکلات بهداشت و درمان استان را برای همیشه حل کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر تأمین زمین پروژه کلینیک دیالیز، ۱۰ هزار متر زمین دیگر نیز برای ساخت مسکن متخصصین و فوق‌تخصص‌ها اختصاص خواهد یافت تا جذب و ماندگاری نیروی انسانی متخصص در استان تقویت شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی افزود: قرار است این پروژه‌ها بلافاصله پس از تحویل قطعی زمین شروع و از منابع مالی وزارتخانه بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: پروژه کلینیک دیالیز گام مهمی در بهبود خدمات درمانی استان قزوین محسوب می‌شود و تخلیه فشارهای موجود در حوزه دیالیز و بهداشت و درمان را هدف گرفته است.



آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today