نماد آخرین خبر

شکارچیان غیرمجاز در فراشبند دستگیر شدند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
شکارچیان غیرمجاز در فراشبند دستگیر شدند

ایسنا/ فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان فراشبند از دستگیری سه شکارچی غیرمجاز و کشف لاشه دو جانور وحشی حمایت‌شده در مناطق کوهستانی این شهرستان خبر داد. 

علی اکبر کشاورزی گفت: بلافاصله مأموران یگان محیط زیست به محل اعزام شده و پس از چند ساعت تعقیب و پیاده‌روی در کوهستان، موفق به شناسایی و دستگیری متخلفان شدند.

وی افزود: از این افراد لاشه یک قوچ و یک میش وحشی، دو قبضه اسلحه گلوله‌زنی کالیبر ۲۷۰، یک دستگاه دوربین چشمی، تعدادی فشنگ، یک دستگاه موتورسیکلت قاچاق و سایر تجهیزات شکار کشف و ضبط شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست فراشبند با بیان اینکه پرونده قضایی برای این متهمان با همکاری دادستانی و پلیس اطلاعات تشکیل شده است، اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی محیط زیست، ضرر و زیان ناشی از شکار غیرمجاز این دو حیوان، بالغ بر ۳۹۴ میلیون و ۷۴۴ هزار ریال برآورد شده است.

کشاورزی با تأکید بر اهمیت حفظ گونه‌های جانوری و بوم‌سازگان منطقه، از همکاری مردم محلی و طبیعت‌دوستان قدردانی کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست‌محیطی، مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اطلاع دهند.

آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online