نماد آخرین خبر

۸ هزار نیروی هلال‌احمر ایران در عراق مستقر شدند

منبع
فارس
بروزرسانی
۸ هزار نیروی هلال‌احمر ایران در عراق مستقر شدند

فارس/ دبیرکل جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ابعاد گسترده عملیات اربعین، گفت: ۸ هزار و ۲۰۰ نیروی تخصصی این جمعیت شامل پزشک، پرستار، امدادگر و نجاتگر در درمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها و پایگاه‌های امدادی کشور عراق مستقر شدند.

میثم افشار دبیرکل جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران، در بازدید از پایانه مرزی مهران ضمن اشاره به ابعاد گسترده عملیات اربعین، گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ نیروی تخصصی شامل پزشک، پرستار، امدادگر و نجاتگر در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و پایگاه‌های امدادی کشور عراق مستقر شده‌اند تا خدمات امدادی و درمانی به زائران ارائه کنند.

وی با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ پایگاه درمانی و امدادی در عراق فعال است، افزود: بیش از ۷۰۰ تن دارو و تجهیزات پزشکی برای استفاده احتمالی زائران تامین شده است.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر همچنین ادامه داد: امکانات پروازی شامل ۲۴ بالگرد و دو بیمارستان هوایی در آمادگی کامل برای انتقال بیماران از عراق به ایران در شرایط بحرانی قرار دارد.

افشار با تأکید بر ضرورت نگاه عدالت‌محور در توزیع منابع و امکانات در استان‌های مختلف خاطرنشان کرد: جمعیت هلال‌احمر با رویکرد توسعه‌گرا و حمایت دولت، امسال تلاش می‌کند تا عقب‌ماندگی‌های تجهیزاتی برخی استان‌ها را جبران کند و این مسیر با انسجام و عدالت ادامه خواهد یافت.

وی مراسم اربعین را نماد اقتدار و وحدت جبهه اسلامی خواند و تصریح کرد: با وجود تحولات منطقه‌ای، پیش‌بینی می‌شود مراسم امسال باشکوه‌تر از گذشته برگزار شود.

آخرین خبر ایلام در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/