نماد آخرین خبر

دوبانده شدن ۵۰ کیلومتر مسیر خاش–زاهدان

منبع
فارس
بروزرسانی
دوبانده شدن ۵۰ کیلومتر مسیر خاش–زاهدان

فارس/ معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ کیلومتر از مسیر خاش–زاهدان در قالب پروژه بزرگراه زاهدان–چابهار دوبانده شده و امسال ۶۰ تا ۷۰ کیلومتر دیگر اجرا می‌شود.

عطاالله اکبری صبح امروز در جریان بازدید از عملیات احداث باند دوم بزرگراه خاش–زاهدان اظهار کرد: در ادامه برنامه توسعه این محور مهم، تاکنون ۵۰ کیلومتر آن دوبانده شده و از مجموع مسیر باقی‌مانده، احداث ۶۰ تا ۷۰ کیلومتر دیگر در سال جاری در دستور کار است.

وی با اشاره به جایگاه این مسیر در کریدور راهبردی چابهار–زاهدان افزود: تکمیل این بزرگراه نقش مهمی در تسهیل ترانزیت کالا و اتصال مناطق مرکزی کشور به سواحل مکران دارد.

اکبری گفت: طی جلسه‌ای با حضور مدیران پروژه و دستگاه‌های اجرایی، بر رفع موانع، افزایش سرعت ساخت و تأمین منابع مالی لازم تأکید شد تا این طرح در موعد تعیین‌شده به بهره‌برداری برسد.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today