افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در آذربایجانغربی

صدا و سیما/ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی از افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان خبر داد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی و جمعی از مسولان استانی، برای بررسی روند صدور پروانه بهرهبرداری فاز نخست واحد ۷۵۰ هزار قطعهای مرغ گوشتی زنجیره یکپارچه تولید گوشت مرغ اروم گوهر دانه با حضور در روستای آغلیان شهرستان بوکان از این واحد تولیدی بازدید کردند.
در این بازدید که با حضور مدیرکل دامپزشکی استان و مسئول سازمان بسیج جامعه مهندسین کشاورزی سپاه شهدای آذربایجانغربی انجام شد، بستانچی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان، اعلام کرد: در فاز نخست این واحد، پروانه بهرهبرداری برای پرورش ۱۲۵ هزار قطعه مرغ گوشتی در پنج سالن صادر خواهد شد.
وی افزود: این مجموعه در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار احداث میشود که شامل پنج واحد بوده و هر واحد دارای پنج سالن پرورشی خواهد بود.
به گفته بستانچی، با بهرهبرداری از این طرح، ظرفیت تولید گوشت مرغ استان تا پایان سال جاری ۱۳۵۰ تن افزایش خواهد یافت.