نماد آخرین خبر

گامی برای عدالت آموزشی؛ آغاز ساخت پنج مدرسه در سمنان با حضور وزیر آموزش و پرورش

منبع
ايرنا
بروزرسانی
گامی برای عدالت آموزشی؛ آغاز ساخت پنج مدرسه در سمنان با حضور وزیر آموزش و پرورش

ایرنا/ سمنان - ایرنا - ساخت پنج مدرسه ۱۲ کلاسه در سمنان با حضور وزیر آموزش و پرورش، استاندار سمنان، نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، آموزش یکی از پایه‌های اصلی پیشرفت هر جامعه و ساخت مدرسه زمینه‌ساز رشد علمی و فرهنگی نسل‌های آینده است. مدرسه نه‌تنها محل یادگیری درس‌ها، بلکه محیطی برای پرورش اندیشه، اخلاق و مهارت‌های زندگی است. سرمایه‌گذاری در آموزش و ایجاد مدارس، در حقیقت سرمایه‌گذاری بر آینده روشن‌تر و شکوفایی جامعه است.

ساخت پنج مدرسه ۱۲ کلاسه با مشارکت وزارت راه و شهرسازی همسو با نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی کشور در شهرک نهضت ملی مسکن در سمنان آغاز شد.

کلنگ زنی پنج مدرسه در سمنان در قالب طرح عدالت توسعه آموزشی

محمد جواد کولیوند استاندار سمنان در آیین کلنگ زنی این مدارس با تاکید بر وفاق و همدلی به عنوان رمز موفقیت و پیروزی، گفت: تحقق توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در این استان با اهتمام در دست پیگیری است.

عباس گلرو نماینده مردم سمنان مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب بر حمایت از دولت چهاردهم، گفت: مجلس شورای اسلامی با اهتمام حمایت از دولت و وحدت‌افزایی را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: استان سمنان نیازمند نگاه و تخصیص اعتبار ویژه برای توسعه عدالت در فضاهای آموزشی است.

امید کلانترهرمزی مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس سمنان گفت: پنج مدرسه در پنج شهرک نهضت ملی مسکن با برآورد اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال با مشارکت وزارت راه و شهرسازی ساخته می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی سمنان نیز در این آیین گفت: ۷۳۱ واحد در شهرک نهضت ملی مسکن کوهسار سمنان در قالب انبوه‌سازی، خودمالکی و واگذاری اراضی در دست ساخت است که این اداره‌کل در احداث مدرسه برای تامین زیرساخت مشارکت دارد.

سیدمحمد حسینی طباطبایی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی متعهد شد که ۶ مدرسه باقیمانده از طرح مسکن مهر در سمنان را با پرداخت ۹۵۰ میلیارد ریال پیگیری کند که اکنون ۶۰ درصد اعتبار پرداخت شد.

به گزارش ایرنا، بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.

شهرستان سمنان با ۱۳۴ کلاس درس با تراکم دانش‌آموزی ۳۵ نفری، ۶۰ درصد مدرسه‌های سمنان فرسوده و تخریبی است.





آخرین خبر سمنان در اینستاگرام : https://instagram.com/semnan_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر