نماد آخرین خبر

مدارس غیردولتی بازوی آموزش و پرورش در تربیت چندبُعدی هستند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مدارس غیردولتی بازوی آموزش و پرورش در تربیت چندبُعدی هستند

ایرنا/ زنجان - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو زنجان گفت: مدارس غیردولتی بازوی توانمند آموزش و پرورش استان هستند و باید در مسیر تحقق اهداف تربیتی کشور نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فیروز مهدی روز یکشنبه در جریان بازدید از مجموعه مدارس غیردولتی شامل بوستان‌های تربیت علوی و فاطمی و مدارس سما، به ضرورت تربیت چندبعدی در نظام آموزشی کشور اشاره کرد و افزود: آموزش تک‌بعدی پاسخگوی نیازهای امروز نیست. مدارس غیردولتی استان، به‌ویژه مجموعه بوستان‌های تربیت علوی و فاطمی، در این زمینه عملکردی قابل توجه داشته‌اند و توانسته‌اند به‌خوبی در راستای اسناد بالادستی حرکت کنند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو زنجان همچنین بر لزوم تعامل و هم‌افزایی میان مدارس دولتی و غیردولتی تأکید کرد و گفت: این بهترین زمان برای همکاری‌های مؤثر در مسیر ارتقای آموزش و پرورش نسل جدید است.

مهدی با اشاره به تأکید اسناد بالادستی بر تربیت چندبعدی، افزود: در مدارس دولتی نیز باید هم‌راستا با مدارس غیردولتی، ابعاد مختلف آموزش پیگیری شود، هرچند به دلیل کمبود امکانات تاکنون آن‌گونه که انتظار می‌رود پیش نرفته‌ایم.

وی با تأکید بر نقش مدارس غیردولتی، خاطرنشان کرد: این مدارس بازوی آموزش و پرورش استان هستند و باید کمک‌حال نظام آموزشی باشند و امیدواریم در حوزه‌های مختلف ارتباطی مؤثر و دوسویه برقرار شود.

در این بازدید،عباس قنبری، معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان نیز با اشاره به سابقه بیش از سه دهه فعالیت مدارس سما در استان، اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان این مدارس امروز در حوزه‌های مختلف اجتماعی مشغول به کار هستند و این مجموعه‌ها همواره بدون حاشیه و با تمرکز بر تربیت و آموزش فعالیت کرده‌اند.

وی با تأکید بر مسئولیت اجتماعی مدارس غیردولتی، ایجاد مجموعه بوستان تربیت علوی و فاطمی را نمونه‌ای از این رویکرد دانست و افزود: آماده‌ایم برای رفع نیازهای آموزشی استان با مدارس غیردولتی تعامل کنیم و از ظرفیت بزرگان تعلیم و تربیت برای انتقال تجربه به نسل جدید بهره ببریم.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره