آغاز عملیات اجرایی احداث مدرسه ۶ کلاسه‌ خیرساز در بردسیر با حضور استاندار کرمان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آغاز عملیات اجرایی احداث مدرسه ۶ کلاسه‌ خیرساز در بردسیر با حضور استاندار کرمان

ایرنا/ عملیات اجرایی احداث مدرسه خیرساز «کیمیای دانش ۴۲ در ۶ کلاس درس‌»، همزمان با عید سعید غدیر خم، با حضور استاندار کرمان، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل گروه مالی گردشگری و جمعی از مسئولان استانی و محلی در شهرستان بردسیر آغاز شد.

این مدرسه ۶ کلاسه در زمینی به مساحت چهار هزار مترمربع و با زیربنای یکهزار مترمربع و با اعتبار اولیه بیش از ۵۰ میلیارد تومان از محل مسئولیت اجتماعی گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری احداث می‌شود.

محمدعلی طالبی استاندار کرمان، در آیین آغاز عملیات اجرایی این مدرسه با قدردانی از خیران و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی در حوزه مدرسه‌سازی گفت: امید می‌رود با این‌گونه اقدامات و با الگویی که از نیک‌اندیشی گروه مالی گردشگری مشاهده می‌شود، بخشی از عقب‌ماندگی استان در حوزه فضاهای آموزشی جبران شود.

وی با اشاره به روند رو به توسعه استان کرمان افزود: این روند، در کنار وجود همه محدودیت‌های کشور، نتیجه احساس مسئولیت و جدیت بنگاه‌های اقتصادی در عرصه توسعه و گسترش سرمایه‌گذاری است.

استاندار کرمان همچنین بر ضرورت هم‌افزایی میان دولت، بخش خصوصی و نمایندگان مردم در مسیر توسعه استان تأکید کرد و گفت: امروز شاهد پیوند و تعامل سازنده میان دولت، بخش خصوصی، مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و سایر ارکان حاکمیت در استان هستیم که این همراهی می‌تواند زمینه‌ساز تحولات مؤثر در بخش‌های مختلف باشد.

محمد معتمدی‌زاده، نماینده مردم بردسیر و سیرجان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با اشاره به نقش مسئولیت‌های اجتماعی در توسعه استان اظهار کرد: از محل مسئولیت‌های اجتماعی، اتفاقات بزرگی در استان رقم می‌خورد.

وی افزود: اجرای آزادراه «انار تا باغات» نیز ازجمله طرح‌های مهم زیرساختی استان است که با ورود گروه مالی گردشگری اجرا می‌شود و آثار مثبت آن برای استان و کشور قابل توجه خواهد بود.

آخرین خبر کرمان در اینستاگرام :
Instagram.com/kerman__akhbar