تمام جاده‌های خاکی طالقان امسال آسفالت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تمام جاده‌های خاکی طالقان امسال آسفالت

ایسنا/ فرماندار شهرستان طالقان با اشاره به مهمترین اولویت‌های عمرانی این شهرستان در سال ۱۴۰۵ گفت: توسعه و بهسازی راه‌ها، روکش آسفالت و ایمن‌سازی معابر روستایی در صدر برنامه‌های فرمانداری قرار دارد.
مهدی کیان، اظهار کرد: مانند سال‌های گذشته، بخش عمده تمرکز ما بر حوزه راه‌سازی، روکش آسفالت و ایمن‌سازی معابر روستایی است تا زیرساخت‌های تردد برای مردم بهبود یابد.

وی با بیان اینکه بخش عمده جمعیت طالقان را روستاییان تشکیل می‌دهند، افزود: به همین دلیل عمده برنامه‌های عمرانی شهرستان نیز در روستاها متمرکز شده است.

فرماندار طالقان تصریح کرد: اگر شرایط و اعتبارات مطابق برنامه پیش برود، در سال ۱۴۰۵ تقریباً هیچ معبر خاکی در روستاهای شهرستان باقی نخواهد ماند، مگر در مناطقی که توسعه بافت روستایی و ساخت‌وسازهای جدید صورت گیرد.

کیان همچنین از اختصاص اعتبارات قابل توجه برای بهسازی راه‌های شهرستان خبر داد و گفت: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه‌های طالقان پیش‌بینی شد و اداره کل راه و شهرسازی نیز حدود ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر به این حوزه اختصاص داده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، نماینده مردم در مجلس نیز از محل اعتبارات در اختیار خود منابعی را برای شهرستان در نظر گرفته است که با بهره‌برداری از این اعتبارات، حدود ۵۰ درصد مشکلات راه‌های طالقان در سال ۱۴۰۵ برطرف خواهد شد

آخرین خبر البرز در اینستاگرام :
https://instagram.com/alborztoday