آمار ساختمان‌های نمارومی در قزوین به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آمار ساختمان‌های نمارومی در قزوین به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است

ایرنا/  رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین گفت: استفاده از نمای رومی در ساختمان‌های استان طی یک دهه گذشته با کاهش قابل توجهی همراه بوده و سهم این نوع نما از حدود ۷۰ درصد به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

محمد شعبانیان روز جمعه در حاشیه برپایی میز خدمت نماز جمعه این هفته قزوین، اظهار کرد: طی سال‌های اخیر برنامه‌ریزی‌های متعددی برای بهبود فضاهای شهری و ساماندهی نماهایی ساختمانی استان انجام شده و یکی از محورهای اصلی این برنامه‌ها، جلوگیری از گسترش نمای رومی بوده است.

وی افزود: در حال حاضر اجرای نمای رومی در سطح شهر به طور جدی رصد می‌شود و مهندسان ناظر نیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، گزارش‌های لازم را به شهرداری‌ها ارسال می‌کنند.

شعبانیان ادامه داد: مرجع قانونی رسیدگی و توقف پروژه‌های متخلف د ر این رابطه، شهرداری‌ها و دستگاه‌های صادرکننده پروانه ساختمانی هستند که اختیار اجرایی لازم برای توقف عملیات ساختمانی و الزام به اصلاح نما را نیز دارند.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین تصریح کرد: متاسفانه هنوز مواردی از تخلفات ساختمانی در این زمینه مشاهده می‌شود که از جمله آن می‌توان به برخی پروژه‌های ساختمانی در محدوده خیابان شهید بایایی قزوین اشاره کرد که این سازمان پیگیری‌های لازم و مکاتبات رسمی درباره آنها را انجام داده و انتظار می‌رود نتایج لازم در ادامه راه حاصل شود.

وی در خصوص دلایل استقبال عمومی از به کارگیری این نوع از نماهای ساختمانی، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مزیت‌هایی که باعث اقبال مردم به این نوع نما شده، جذابیت بصری ناشی از استفاده متریال یکدست سنگی و ظاهر پرزرق‌وبرق آن است، اما این جذابیت ظاهری نباید ما را از ملاحظات فنی و هویتی ساختمان غافل کند.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today