نماد آخرین خبر

تعطیلی بخش صنعت به ۱۴ روز در ماه رسید!

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تعطیلی بخش صنعت به ۱۴ روز در ماه رسید!

ایرنا/ رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعتگران در ماه ۱۷ روز کار می‌کنند و بقیه ۱۴ روز به خاطر ناترازی انرژی تعطیل هستند.

عبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه اکنون مهمترین مشکل صنعتگران در بنگاه‌ها قطعی برق و گاز است، اظهار داشت: ۱۰۰ هزار واحد صنعتی در کل کشور فعال است که دچار مشکلات ناترازی انرژی هستند.
وی با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی با وجود تعطیلی‌های مکرر تلاش می‌کنند تا نیروی کار خود را حفظ کنند، اظهار داشت: از دولت انتظار داریم که زیرساخت های لازم را برای تداوم فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی فراهم کند.
وی با یادآوری اینکه هنوز شهرک های صنعتی از کمبود امکانات و زیرساخت ها رنج می برند، افزود:اکنون صنعتگران طبق قانون باید اقدام به راه اندازی نیروگاه های خورشیدی کنند در حالی که باید گفت تخصص صنعتگر تولید برق نیست و هر کس تخصص خود را دارد.

۶۰ درصد ظرفیت تولید از دست رفته به خاطر ناترازی انرژی
در ادامه این نشست آرمان خالقی دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه بسیاری از واحدهای اقتصادی در هفته ۲ تا سه روز قطعی برق دارند، گفت: در بسیاری از شهرک های صنعتی کشور و صنایع از ساعت ۱۷ تا ۲۴ قطعی برق دارند.
وی با بیان اینکه قطعی برق منجر به افزایش هزینه های تولید شده است، گفت: واحدها برای جبران تولید، مجبور هستند در ایام تعطیل از ظرفیت نیروی کارگر استفاده کنند که باید به خاطر قرار گرفتن در روزهای تعطیل، اضافه حقوق پرداخت کنند.
دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت افزود: صنایعی از جمله فولادی، سیمانی و شیشه گری مشکل شدید در ناترازی انرژی هستند.
وی تاکید کرد: ۳۰ تا ۶۰ درصد ظرفیت تولید از دست رفته در صنایع به خاطر ناترازی انرژی است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله