شرط جدید افزایش اعتبار کالابرگ اعلام شد؛ مهلت ثبت‌نام تا سه‌شنبه

شرط جدید افزایش اعتبار کالابرگ اعلام شد؛ مهلت ثبت‌نام تا سه‌شنبه
941
33
108K
1405/07/19 - 08:32
173K
1405/07/19 - 08:32

آخرین خبر/ افزایش کالابرگ برای حدود 40 میلیون نفر از هموطنان پس از تکمیل فرم خوداظهاری و ثبت درخواست انجام می‌شود. 

سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای، اعلام کرد: در پی دستور رئیس‌جمهور مبنی بر کمک به معیشت خانوارها و در راستای سیاست‌های هدفمندسازی یارانه‌ها و حمایت از اقشار کم‌درآمد، افزایش اعتبار کالابرگ در این مرحله در دستور کار دولت قرار گرفت.

در این مرحله، حدود 40 میلیون نفر از هموطنان (حدود 18 میلیون و 300 هزار خانوار) پس از تکمیل فرم خوداظهاری و ثبت درخواست، مشمول افزایش کالابرگ خواهند شد.

سرپرستان خانوارهای مشمول، لازم است با مراجعه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به‌نشانی my.gov.ir، فرم خوداظهاری و ثبت درخواست خود را تکمیل کنند.

در بند چهارم این اطلاعیه آمده است: مهلت ثبت‌نام متقاضیان در پنجره خدمات دولت، تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 21 مهرماه خواهد بود.

نحوه رسیدگی به درخواست سرپرستان خانواری که متقاضی بازنگری و به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند، پس از اجرای مرحله اول، از طریق همین سامانه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در همین رابطه معاون رفاه وزارت کار نیز گفت: استمرار پرداخت افزایش مبلغ کالابرگ منوط به پر کردن فرم خوداظهاری در سامانه "دولت من" است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

ویدیو های برگزیده