نماد آخرین خبر

عضو کمیسیون امنیت ملی: غنی‌سازی حق ایران است و بر سر آن مذاکره نمی‌کنیم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
عضو کمیسیون امنیت ملی: غنی‌سازی حق ایران است و بر سر آن مذاکره نمی‌کنیم

ایسنا/ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بر حق غنی‌سازی اورانیوم برای ایران تأکید و اعلام کرد که بازگشت به مذاکرات با آمریکا منوط به این است که آمریکا ضمانت بدهد و حق غنی‌سازی را به رسمیت بشناسد.

«علی خضریان» نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی شامگاه جمعه و با حضور در استودیو شبکه المیادین در تهران، با بیان اینکه «ایران مذاکره را رد نکرده اما معنایش هم این نیست که از حق خود در غنی سازی چشم پوشی کنیم»، گفت، «برای بازگشت به میز مذاکراتی که آمریکا آن را منفجر کرد، از طرف مقابل خواستار ضمانت و به رسمیت شناختن حق ما در غنی سازی و رفع تحریم‌ها هستیم».
این نماینده مجلس در ویژه‌برنامه المیادین تأکید کرد که «دشمن دچار یأس و ناامیدی شده و در حال ارسال پیام‌هایی برای بازگشت به میز مذاکرات است اما ابتدا آنان باید حق غنی سازی ما را بپذیرند. غنی سازی امروز یک علم بومی در کشور است و نمی‌توان آن را از بین برد». 
عضو کمیسیون امنیت ملی تأکید کرد: «غنی‌سازی حق ماست و بر سر آن مذاکره نخواهیم کرد و بر خلاف اینکه غرب می‌خواهد ایران را از آن محروم کند، ایران غنی‌سازی را حفظ خواهد کرد». 
خضریان با بیان اینکه «یک زمانی ایران نیازمند اورانیوم غنی شده تا سطح ۲۰ درصد بود تا بتواند رادیو دارو برای ۲۰ هزار بیمار تولید کند اما وقتی این را از آژانس خواستیم برای ما مشکل تراشی کردند»، افزود: «گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سیاسی بود اما تصویب شد و بهانه‌ای داد برای حمله به ایران». 
خضریان در بخش دیگری از این مصاحبه و در پاسخ به سوالی درباره جنگ ۱۲ روزه علیه ایران و احتمال تکرار آن گفت: «ما فرض میگیریم که رژیم صهیونیستی دوباره به ایران حمله خواهد کرد برای همین برخی نقاط ضعف بخصوص نقاط ضعف اطلاعاتی را بر طرف کردیم.»
خضریان با تمجید از وحدت و انسجام ملت ایران در این جنگ گفت: «انسجام ایران که در طول این تجاوز بر جمهوری اسلامی حاکم بود، دشمن را متزلزل کرد... این آرامشی که امروز در منطقه شاهد آن هستیم، به دلیل قوت ایران بر تحمیل بازدارندگی بر دشمن است. »
او با اشاره به حمله ایران به پایگاه العدید آمریکا در قطر تأکید کرد که پیام حمله ایران به این پایگاه آمریکایی برای کشورهایی که اجازه دهند از خاک آنان به ما حمله شود، روشن بود.
وی در پایان اعلام کرد که همه تصمیمات دیپلماتیک به دور از آنچه در میدان در جریان است، اتخاذ نمی‌شود و ما درباره هر کسی که از دشمنان ما حمایت کند، بازنگری خواهیم کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره