نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

تبریک عارف به علی لاریجانی؛ دولت وفاق از همکاری برای ارتقاء امنیت ملی دریغ نخواهد کرد

منبع
عصر ايران
بروزرسانی
تبریک عارف به علی لاریجانی؛ دولت وفاق از همکاری برای ارتقاء امنیت ملی دریغ نخواهد کرد

عصر ایران/ معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی ضمن تبریک انتصاب علی لاریجانی به سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی و با اشاره به تجارب ارزشمند او، تاکید کرد: دولت وفاق ملی نیز همانند گذشته از هرگونه کمک و همکاری با دبیرخانه برای ارتقاء امنیت ملی ایران دریغ نخواهد کرد.


به گزارش ریاست‌جمهوری، محمدرضا عارف در پیامی با تبریک انتصاب علی لاریجانی به سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی نوشت:
انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبر معظم انقلاب در این نهاد مهم و راهبردی را تبریک عرض می‌کنم.
بی‌تردید، شورای عالی امنیت ملی به عنوان یکی از بازوان اصلی فرماندهی معظم کل قوا، با حضور جنابعالی که از تجارب ارزشمندی برخوردار هستید، می‌تواند در دوره جدید در تداوم مسیر گذشته، نقش مؤثرتری در طراحی تدابیر راهبردی و ارائه نظریه‌های تصمیم‌ساز برای تقویت اقتدار ملی و پیشبرد اهداف نظام ایفا نماید.
دولت وفاق ملی نیز همانند گذشته از هرگونه کمک و همکاری با دبیرخانه برای ارتقاء امنیت ملی ایران دریغ نخواهد کرد.
توفیقات روزافزون جنابعالی را در این مسئولیت خطیر از درگاه خداوند متعال خواستارم.
همچنین، بر خود لازم می‌دانم از تلاش‌ها و مجاهدت‌های صادقانه برادر بزرگوار، جناب آقای علی‌اکبر احمدیان در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرده و برای ایشان در جایگاه جدید، آرزوی موفقیت دارم.
به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور، روز سه‌شنبه (۱۴ مرداد) در حکمی به استناد اصل یکصد و هفتاد و ششم قانون اساسی، علی لاریجانی را سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر