نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

ادعای رئیس‌جمهور لبنان: پیام ما روشن است؛ عدم مداخله ایران در امور لبنان

منبع
انتخاب
بروزرسانی
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: پیام ما روشن است؛ عدم مداخله ایران در امور لبنان

انتخاب/ رئیس جمهور لبنان مدعی شد: پیام ما روشن است و آن عدم مداخله ایران در امور ماست.

جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان می‌گوید این کشور در برابر دو گزینه پذیرش سند آمریکایی یا انزوا قرار گرفته بود.

رئیس جمهور لبنان مدعی شد: پیام ما روشن است و آن عدم مداخله ایران در امور ماست.
او افزود: سند آمریکایی شامل عقب‌نشینی اسرائیل و احیای اقتصاد ما بود. همکاری اقتصادی با سوریه در چارچوب مواضع آن نسبت به سند «توماس باراک» قرار می‌گیرد. لبنان در برابر دو گزینه بود؛ یا پذیرش سند آمریکایی یا انزوا.
عون ادامه داد: هیچ تهدیدی برای اجرای مفاد پیشنهاد آمریکایی دریافت نکردیم. رابطه من با رئیس پارلمان، نبیه بری، بیش از عالی است. ما آماده گفت‌و‌گو درباره هر موضوعی هستیم، فقط زیر سقف دولت.

رئیس‌جمهور لبنان تأکید کرد: اولویت‌های من تحقق امنیت و ثبات کشور است. از تلاش‌های پادشاهی عربستان سعودی برای کمک به لبنان قدردانی می‌کنیم و در پی بهبود روابط با سوریه و ترسیم مرز‌ها با میانجیگری عربستان سعودی هستیم.
او با بیان اینکه کشور ما از طریق اصلاحاتی که اجرا می‌کنیم در مسیر شکوفایی اقتصادی قرار دارد، گفت: هیچ‌کس مصونیت ندارد و دستگاه قضایی با جدیت برای مبارزه با فساد فعالیت می‌کند.
وی اضافه کرد: ولیعهد عربستان در تلاش برای برقراری صلح در خاورمیانه است. جنگ میان ایران و اسرائیل و ملاحظات فلسطینی، خلع سلاح اردوگاه‌ها را به تأخیر انداخت. عربستان به پایان دادن به خلأ ریاست‌جمهوری در لبنان کمک کرد.
عون عنوان داشت: ما تلاش می‌کنیم کشور را از هرگونه درگیری داخلی و خارجی دور نگه داریم، زیرا ما را فرسوده کرده است. هیچ نگرانی نسبت به هیچ طایفه‌ای وجود ندارد و من مسئول سخنان خود هستم.
وی در پایان گفت: اگر دخالت من در هر پرونده فساد ثابت شود، خود را در معرض حسابرسی قرار می‌دهم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره