سپاه نیوز/ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از انهدام چهار نفتکش متخلف بر اثر برخورد با مین دریایی در جنوب تنگه هرمز، توقف دو شناور دیگر و سرنگونی پنجاهوششمین پهپاد آمریکایی MQ۹ خبر داد.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد: همزمان با دویستوچهلوهشتمین شب قیام تاریخی مردم ایران، رزمندگان نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه ضربات سنگینی به دشمن وارد کردند.در این اطلاعیه خطاب به مردم ایران آمده است: «جهان شاهد شکوه حماسهآفرینی شما مردم عزیز و بصیر است که بر عهد خود با خداوند وفادار ماندید و خدا هم بر عهد خود که وعده پیروزی است، عمل کرد و پیروزیهای پیدرپی را نصیبمان نمود.»روابط عمومی سپاه اعلام کرد: چهار فروند نفتکش متخلف که قصد عبور از معبر ممنوعه جنوب تنگه هرمز را داشتند، بر اثر اصابت به مین دریایی منهدم شدند و کماکان در آتش میسوزند. همچنین دو فروند شناور متخلف دیگر متوقف شدهاند.
بر اساس این اطلاعیه، رزمندگان پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه نیز طی عملیاتی مبتکرانه، ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز، پنجاهوششمین فروند هواپیمای بدون سرنشین MQ۹ را بر فراز تنگه هرمز با سامانه پدافندی نوین هدف قرار داده و سرنگون کردند.سپاه پاسداران در ادامه تأکید کرد: «رزمندگان اسلام دست بر ماشه، آماده وارد کردن ضربه نهایی به رژیم کودککش صهیونیستی و آمریکای متجاوز هستند.»در پایان این اطلاعیه آمده است: «۱۳ آبان امسال، جهان شاهد شکستی به بزرگی شکست سال ۵۸ استکبار از انقلاب اسلامی خواهد بود.»
ضربات سنگین سپاه به دشمن؛ انهدام ۴ نفتکش متخلف و سرنگونی پنجاهوششمین پهپاد MQ۹
1405/08/13 - 07:42
103K
1405/08/13 - 07:42















