نماد آخرین خبر

تاسیس جایزه «نوبل فضا» به نام «نیل آرمسترانگ»

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تاسیس جایزه «نوبل فضا» به نام «نیل آرمسترانگ»

ایسنا/ دانشگاه پردو(Purdue) یک جایزه بین‌المللی را برای تقدیر از «اکتشاف فضایی، نوآوری و دستاوردهای انسانی» به نام نخستین انسانی که قدم بر کره ماه گذاشت، تأسیس کرده است.

یک جایزه بین‌المللی جدید که به نام اولین فردی که پا به ماه گذاشت نام‌گذاری شده است، به تجلیل از برتری در «اکتشاف فضایی» اختصاص خواهد یافت.

به نقل از اسپیس، «جایزه فضایی نیل آرمسترانگ» در پنجاه و ششمین سالگرد فرود ماموریت «آپولو ۱۱» بر کره ماه در مراسمی در واشنگتن اعلام شد.

این جایزه قرار است از نظر اعتبار، هم‌سنگ جایزه نوبل باشد که به پیشرفت در اکتشافات فضایی اهدا می‌شود.

مونگ چیانگ(Mung Chiang) رئیس دانشگاه پردو در بیانیه‌ای که توسط این دانشگاه منتشر شد، گفت: این جایزه نام آرمسترانگ و میراث فضایی پردو را با خود به همراه دارد. ما از یک جایزه در سطح نوبل برای حوزه فضا در زمانی متحول‌کننده برای جهش‌های بزرگ بعدی در فضا رونمایی می‌کنیم.

هشت نفر از ۲۲ فارغ‌التحصیل فضانورد زنده دانشگاه پردو، در موزه ملی ساختمان به چیانگ پیوستند تا در معرفی این جایزه کمک کنند. دانشگاه ایندیانا این امتیاز را دارد که بیش از هر دانشگاه دیگری (در مجموع ۲۸ نفر) محل تحصیل فضانوردان بوده است.

گفتنی است که نیل آرمسترانگ مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی هوانوردی در سال ۱۹۵۵ از دانشگاه پردو دریافت کرد.

هفت فضانورد دیگر در این رویداد که از دیگر فضانوردان حاضر در این مراسم بودند.

جایزه آرمسترانگ که قرار است سال آینده برای اولین بار اهدا شود، در سه دسته اهدا خواهد شد؛ فناوری‌هایی که زندگی روی زمین را بهبود می‌بخشند، اکتشافاتی که دانش ما را از کیهان افزایش می‌دهند و دستاوردهایی در اکتشافات فضایی که الهام‌بخش دستاوردهای آینده هستند.

نامزدهای دریافت جایزه افتتاحیه برای افراد یا تیم‌ها از ماه اوت تا اول نوامبر ۲۰۲۵ پذیرفته و معرفی خواهند شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره