سقوط مرگبار 2 جوان درون چاه در جاده میانه

رکنا/ 2 جوان 35 و 40ساله در پی سقوط به داخل چاه در محور میانه–تبریز جان خود را از دست دادند؛ یک آتشنشان نیز در جریان عملیات امداد به دلیل استنشاق گازهای سمی دچار تنگی نفس شد.
سرهنگ حسن رفیعی، فرمانده انتظامی شهرستان میانه، از وقوع حادثهای تلخ در محدوده پنج کیلومتری جاده میانه به تبریز خبر داد و گفت: عصر امروز، دو جوان میانهای بر اثر سقوط در چاه جان خود را از دست دادند.
وی اظهار داشت: این حادثه در ساعت 17 به مرکز فوریتهای 110اعلام شد و بلافاصله عوامل پلیس، اورژانس و آتشنشانی در محل حضور یافتند.
به گفته سرهنگ رفیعی، در جریان عملیات رهاسازی، دو مرد 35و 40ساله پس از انتقال به سطح زمین توسط نیروهای امدادی، مورد معاینه کارشناسان اورژانس قرار گرفتند اما متأسفانه به دلیل شدت گازگرفتگی، هیچگونه علائم حیاتی در آنان مشاهده نشد و فوتشان تأیید گردید. وی افزود: یکی از آتشنشانان حاضر در صحنه، هنگام ورود به عمق چاه برای عملیات نجات، بهرغم استفاده از تجهیزات کامل، به علت غلظت بالای گازهای سمی دچار مسمومیت و تنگی نفس شد که با انجام اقدامات درمانی اولیه و اکسیژنتراپی به بیمارستان برکت امام میانه منتقل گردید و حال عمومی وی مساعد است.
فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان با هشدار نسبت به خطر گازهای سمی در چاهها، تأکید کرد: شهروندان باید تنها از افراد متخصص و دارای مجوز برای ورود به عمق چاه استفاده کنند و پیش از ورود، با دستگاه گازسنج از نبود گازهای سمی اطمینان حاصل نمایند تا از بروز حوادث مشابه جلوگیری شود.