نماد آخرین خبر

اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز

منبع
مهر
بروزرسانی
اخراج کادر خاطی مدرسه در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی یک دانش‌آموز

مهر/ روابط عمومی آموزش و پرورش رباط‌کریم از اخراج کادر خاطی مدرسه در پرند و ارجاع پرونده وی به هیئت تخلفات اداری خبر داد.

روابط عمومی آموزش و پرورش رباط‌کریم با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر برخورد نامناسب یکی از کارکنان آموزشی با دانش‌آموزی در شهر جدید پرند، موضوع به‌صورت ویژه و فوری در دستور کار قرار گرفت.

در این اطلاعیه آمده است: به منظور بررسی دقیق و کارشناسانه، کمیته‌ای ویژه تشکیل و گزارش‌های لازم گردآوری شد. بر اساس نتایج بررسی‌ها، رفتار فرد مذکور مغایر با اصول حرفه‌ای و اخلاقی آموزش و پرورش تشخیص داده شد.

بر همین اساس، با دستور مدیر آموزش و پرورش شهرستان، فرد خاطی از سمت خود برکنار و برای تعیین حکم نهایی به هیئت تخلفات اداری معرفی شد.

در پایان این اطلاعیه تأکید شده است: آموزش و پرورش شهرستان رباط‌کریم در راستای صیانت از کرامت دانش‌آموزان و ایجاد محیطی امن و سالم برای یادگیری، با هرگونه رفتار غیرحرفه‌ای و مغایر با اصول تربیتی به‌صورت قاطع برخورد خواهد کرد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله