نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

شلیک مرگبار شوهر به زن جوان در آرایشگاه

منبع
همشهري
بروزرسانی
شلیک مرگبار شوهر به زن جوان در آرایشگاه

همشهری/ مرد جوان وقتی متوجه شد همسرش قصد جدایی از او را دارد، به محل کارش رفت و با شلیک گلوله وی را به قتل رساند.

زن ۲۴ ساله که اهل داراب استان فارس بود، چند سال قبل با پسرعمویش ازدواج کرد. وی که علاقه بسیاری به کار آرایشگری داشت، با وجود سختی‌های فراوان موفق شد مدرک آرایشگری خود را بگیرد و یک سالن زیبایی در شهرشان دایر کند.
از سوی دیگر، به خاطر اختلافات شدید با همسرش درخواست طلاق داد. اما روز ۱۱ آبان، زمانی که همسرش متوجه شد وی حکم طلاق گرفته است، به سراغ وی در محل کارش رفت و با سلاح وارد آرایشگاه شد و مقابل چشمان همکاران با شلیک چند گلوله همسرش او را به قتل رساند و فرار کرد.
متهم یک روز پیش از ارتکاب قتل تصویری از سلاح مورد استفاده‌اش را در شبکه‌های اجتماعی خود منتشر کرده بود. تحقیقات پلیس استان فارس برای شناسایی و دستگیری متهم ادامه دارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله