انتقال پلنگ زندهگیریشده در ماسال به پارک پردیسان
ایسنا/ پلنگ ایرانی که روز گذشته وارد حیاط یک واحد مسکونی در روستای گیلهسرای شهرستان ماسال شده بود، پس از زندهگیری، به اداره کل محیط زیست استان انتقال یافت و پس از انجام معاینات اولیه، برای اقدامات تشخیصی و درمانی تکمیلی به کلینیک تخصصی حیات وحش در پارک طبیعت پردیسان تهران منتقل شد.
حسین علینژاد درباره آخرین وضعیت پلنگ ایرانی که زندهگیریشده، اظهار کرد: یک قلاده پلنگ ایرانی روز گذشته در حیاط خانهای در روستای گیلهسرای شهرستان ماسال مشاهده شد که بلافاصله پس از دریافت گزارش از سوی محیطبانان منطقه، یک تیم تخصصی حیاتوحش از اداره کل حفاظت محیطزیست گیلان به محل اعزام شد.
وی افزود: تیم تخصصی اعزامی پس از ارزیابی شرایط محیطی، طی عملیات چهار ساعته این پلنگ را مطابق با دستورالعملها و پروتکلهای مصوب، بیهوش کرده و عملیات زندهگیری و مقیدسازی با موفقیت انجام گرفت، پس از بررسی وضعیت عمومی، پلنگ با رعایت تمامی جوانب ایمنی، به پارک ملی بوجاق انتقال یافت.
رئیس اداره نظارت بر امور حیاتوحش محیط زیست گیلان گفت: پلنگ در حال حاضر از حالت بیهوشی خارج شده و برای معاینات تخصصی، اقدامات تشخیصی و درمانی و عکسبرداری به کلینیک تخصصی حیات وحش در پارک طبیعت پردیسان تهران منتقل شد.
علینژاد در پایان ضمن قدردانی از همکاری اهالی منطقه و تلاش محیطبانان، از شهروندان خواست در صورت مشاهده حیاتوحش وحشی در مناطق مسکونی، ضمن حفظ آرامش، از هرگونه اقدام خودسرانه پرهیز کرده و موضوع را سریعا به ادارات محیطزیست یا سامانه ۱۵۴۰ اطلاع دهند.


















