مجیدی: بازگشت ملیپوشان، خبر خوشی برایم است

ورزش 3/تیم فوتبال البطائح که از دو هفته ابتدایی فصل جدید ادنوک لیگ موفق به کسب سه امتیاز شده است، روز جمعه باید در زمین عجمان به مصاف این تیم برود. شاگردان مجیدی در این فیفا دی، دو دیدار را در لیگ کاپ برگزار کردند که با وجود عملکرد خوب برابر النصر، با شکست سه بر دو، از دور مسابقات کنار رفتند.
مجیدی که تمام تمرکز خود را روی لیگ داخلی گذاشته، در لیگ کاپ به بازیکنان اصلی استراحت داد و حالا تیم او برای کسب دومین پیروزی پیاپی، باید به مصاف عجمانی برود که هر دو بازی ابتدایی خود را واگذار کرده است.
فرهاد مجیدی، در نشست خبری پیش از دیدار روز جمعه گفت: خوشبختانه پیش از این مسابقه بازیکنان ملیپوش و مصدومان به تیم بازگشتهاند و نسبت به بازی قبلی مقابل النصر ترکیب کاملتری داریم؛ این موضوع خبر خوشحالکنندهای برای من و کادر فنی است.
او در ادامه گفت: در طول هفته بازیکنان با کیفیتی بسیار بالا و انگیزهای زیاد تمرین کردند. امیدوارم دیدار خوبی برابر عجمان داشته باشیم و ما تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا امتیازات بازی را کسب کنیم.