نماد آخرین خبر

پایان جنجال طولانی؛ سنسور پایش اکسیژن خون به اپل واچ برگشت

منبع
زوميت
بروزرسانی
پایان جنجال طولانی؛ سنسور پایش اکسیژن خون به اپل واچ برگشت

زومیت/ پس از ماه‌ها انتظار و محدودیت، یک تغییر نرم‌افزاری در اپل واچ مسیر بازگشت یکی از محبوب‌ترین قابلیت‌های آن را هموار کرده است.

اپل اعلام کرد که امروز با انتشار به‌روزرسانی نرم‌افزاری iOS 18.6.1 و watchOS 11.6.1، نسخه‌ی بازطراحی‌شده‌ی قابلیت پایش اکسیژن خون را برای کاربران اپل واچ در آمریکا ارائه می‌دهد. تغییر موردبحث پس از بیش از ۱۸ ماه ممنوعیت عرضه‌ی مدل‌های مجهز به این قابلیت در ایالات‌متحده به‌دلیل اختلافات حقوقی با شرکت ماسیمو انجام می‌شود.

بر اساس توضیحات اپل، در نسخه‌ی جدید داده‌های سنسور اکسیژن خون در اپل واچ جمع‌آوری و پردازش آن در گوشی آیفون انجام می‌شود. نتایج اندازه‌گیری در بخش Health آیفون نمایش داده خواهند شد. این قابلیت برای دارندگان اپل واچ سری ۹، اپل واچ سری ۱۰ و اپل واچ اولترا ۲ فعال خواهد شد.

به‌نوشته‌ی 9to5Mac، ماجرای تغییر در قابلیت پایش اکسیژن خون به دعوای حقوقی چندساله‌ی اپل و ماسیمو برمی‌گردد. در دسامبر ۲۰۲۳ (آذر و دی ۱۴۰۲)، اجرای حکم ممنوعیت واردات باعث توقف چند روزه‌ی فروش اپل واچ در آمریکا شد و از ژانویه‌ی ۲۰۲۴ (دی و بهمن ۱۴۰۲) مدل‌های جدید بدون قابلیت پایش اکسیژن خون به فروش رسیدند. حتی اپل واچ سری ۱۰ در آمریکا فاقد این ویژگی بود.

قابلیت بازطراحی‌شده امکان اندازه‌گیری اکسیژن خون هم به‌صورت دستی و هم در پس‌زمینه را فراهم می‌کند. در این فرایند، داده‌های سنسورها در اپل واچ ثبت و برای محاسبه به گوشی آیفون منتقل می‌شوند. نتایج در اپلیکیشن Health قابل مشاهده خواهند بود.

اپل تأکید می‌کند تغییر جدید تأثیری بر اپل واچ‌هایی که پیش‌تر با نسخه‌ی اصلی این قابلیت عرضه شده‌اند یا خارج از آمریکا فروخته می‌شوند نخواهد داشت. این اقدام پس از تأیید اداره‌ی گمرک آمریکا برای واردات مدل‌های جدید با طراحی نرم‌افزاری تازه انجام می‌شود. بااین حال، اپل همچنان به تلاش‌های قانونی خود برای لغو حکم اولیه ادامه می‌دهد.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره