اختراع جدید هواوی یک گوشی تاشو سه‌تکه عمودی است

منبع
گجت نيوز
بروزرسانی
اختراع جدید هواوی یک گوشی تاشو سه‌تکه عمودی است

گجت نیوز/ جدیدترین اختراع ثبت‌شده هواوی، از توسعه یک گوشی تاشو سه‌تکه عمودی خبر می‌دهد که طراحی نوآورانه‌ای برای سری گوشی‌های تاشو عمودی این شرکت به شمار می‌آید.


 هواوی پیشرو در طراحی گوشی‌های تاشو، پس از عرضه موفق میت ایکس‌تی آلتیمیت در سال ۲۰۲۴ با طراحی سه‌تکه افقی، اکنون تمرکز خود را بر گسترش این فرم‌فاکتور به مدل‌های فلیپ یا تاشو عمودی معطوف کرده است.

این پتنت جدید طرحی منحصربه‌فرد را به نمایش می‌گذارد که تا کنون در بازار دیده نشده است. به‌نظر می‌رسد این طراحی انقلابی می‌تواند تجربه کاربری گوشی‌های نمایشگر تاشو را متحول کند.

طراحی انقلابی گوشی تاشو سه‌تکه عمودی هواوی
این اختراع جدید، با وجود اینکه تنها یک طرح مفهومی از محصولی است که شاید در آینده به سری Pura هواوی راه یابد، اما ایده‌ای بسیار تأثیرگذار دارد.

درست مانند مدل میت ایکس‌تی آلتیمیت، این گوشی تاشو سه‌تکه عمودی نیز به دو لولا مجهز شده است که به آن کمک می‌کند تا در نهایت به یک فرم فاکتور کاملاً جمع‌وجور تبدیل شود. این ساختار S-شکل، امکان تا شدن دستگاه را به یک‌سوم ابعاد اصلی‌اش فراهم می‌آورد.

در کانال آی‌تی و ™CanaleIT هم کلی عکس و ویدئوی دسته اول و جذاب داریم

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره