نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
بین الملل

راهپیمایی مردم رام الله در هفتاد و هفتمین سالگرد روز نکبت

منبع
تسنيم
بروزرسانی

تسنیم/ ده ها هزار فلسطینی با شرکت در راهپیمایی مردمی هفتاد و هفتمین سالگرد روز نکبت ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی بر ضرورت بازگشت همه فلسطینیان به سرزمین خود تاکید کردند.

«لمی ابوحلو»، خبرنگار تسنیم در کرانه باختری گزارش داد ده ها هزار فلسطینی با شرکت در راهپیمایی مردمی هفتاد و هفتمین سالگرد روز نکبت ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی بر ضرورت بازگشت همه فلسطینیان به سرزمین خود تاکید کردند.

در این مراسم که در میادین اصلی شهر رام الله برگزار شد، در ابتدا آژیر خطر به احترام صدها هزار شهید فلسطینی که در طول دهه ها بدست رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند به صدا درآمد.

رهبران و سران بسیاری از احزاب و جریانات سیاسی فلسطینی در این مراسم شرکت داشتند.

در بخش دیگری از این مراسم حسین الشیخ، معاون ریاست تشکلات خودگردان فلسطین با حضور بر سر مزار یاسر عرفات، از رهبران جنبش آزادی بخش فلسطین با اهدای تاج گل ادای احترام کرد.

در ادامه این اجتماع مردمی، شهروندان فلسطینی با حضور در میادین اصلی شهر رام الله در حالی که پلاکاردهایی در حمیات از مردم غزه و محکومیت دهه ها جنایات اسرائیل در حق مردم فلسطین و سایر کشورهای مسلمان در دست داشتند شعارهای علیه رژیم صهیونیست سر دادند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره