نماد آخرین خبر

ادعای نماینده ویژه آمریکا در سوریه؛ دوران مداخله غرب به پایان رسیده است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ادعای نماینده ویژه آمریکا در سوریه؛ دوران مداخله غرب به پایان رسیده است

ایسنا/ نماینده ویژه آمریکا در سوریه با اذعان به اینکه یک قرن پیش غرب نقشه‌ها، دستورات، مرزها و حکومت خارجی را تحمیل کرد ادعا کرد دوران مداخله غرب به پایان رسیده است.

 «توماس باراک» سفیر آمریکا در ترکیه که عنوان فرستاده ویژه آمریکا در سوریه را نیز دارد، شامگاه یکشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوران مداخله غرب به پایان رسیده است. آینده نه تنها به راه‌حل‌های منطقه‌ای تعلق دارد، بلکه به مشارکت‌ها و دیپلماسی مبتنی بر احترام نیز وابسته است.»

نماینده ویژه آمریکا در سوریه در این پست نوشت: «یک قرن پیش غرب نقشه‌ها، دستورات، مرزها و حکومت خارجی را تحمیل کرد. سایکس-پیکو، سوریه و منطقه وسیع‌تر را برای منافع امپریالیستی تقسیم کرد نه برای صلح. این اشتباه برای نسل‌ها هزینه داشت. ما دیگر آن را تکرار نخواهیم کرد.»

باراک در ادامه این مطلب در ایکس افزود: «دوران مداخله غرب به پایان رسیده است. آینده نه تنها به راه‌حل‌های منطقه‌ای تعلق، بلکه به مشارکت‌ها و دیپلماسی مبتنی بر احترام نیز بستگی دارد. همانطور که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا طی سخنرانی ۱۳ ماه مه خود در ریاض تاکید کرد روزهایی که مداخله‌جویان غربی به خاورمیانه پرواز می‌کردند تا در مورد چگونگی زندگی و نحوه اداره امور خود سخنرانی کنند، تمام شده است.»

او درباره کشور سوریه گفت: «تراژدی سوریه در تفرقه متولد شد. تولد دوباره آن باید از طریق عزت، وحدت و سرمایه‌گذاری بر روی مردمش اتفاق بیفتد. این با حقیقت، مسئولیت‌پذیری و کار با منطقه شروع می شود، نه در اطراف آن.»

نماینده ویژه آمریکا در سوریه در پایان این پست نوشت: «ما در کنار ترکیه، خلیج فارس و اروپا ایستاده‌ایم؛ این بار نه با سربازان و سخنرانی‌ها یا مرزهای خیالی، بلکه شانه به شانه با خود مردم سوریه. با سقوط رژیم اسد، درها به روی صلح باز شده است. با حذف تحریم‌ها، ما به مردم سوریه این امکان را می‌دهیم تا در نهایت این درها را بگشایند و راهی به سوی رفاه و امنیت دوباره کشف کنند.»

وی پیشتر هم در ایکس تاکید کرده بود که هدف رئیس‌جمهور آمریکا «شکوفایی سوریه است».

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar