نماد آخرین خبر

حمله یمن، صهیونیست‌ها را غافلگیر و پروازها را مختل کرد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
حمله یمن، صهیونیست‌ها را غافلگیر و پروازها را مختل کرد

تسنیم/ رسانه‌های عبری حمله اخیر به فرودگاه بن‌گوریون را غافلگیرکننده و نشانه ناتوانی اطلاعاتی دستگاه‌های امنیتی اسرائیل دانستند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری رژیم صهیونیستی از تأثیر گسترده حمله موشکی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه بن‌گوریون خبر داده‌اند. به گزارش روزنامه اقتصادی «کالکالیست»، این حمله موجب لغو ده‌ها پرواز و کاهش 47 درصدی در میزان رزرو بلیت‌های هوایی شده است. این روزنامه با اشاره به هشدارها نسبت به «فلج‌شدن» کامل بخش هواپیمایی در سرزمین‌های اشغالی، حمله را ضربه‌ای جدی به صنعت گردشگری توصیف کرد.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز این حمله را «شکستی اطلاعاتی بی‌سابقه» توصیف کرد و نوشت تل‌آویو انتظار چنین ضربه‌ای را در این زمان نداشت.

هم‌زمان، شبکه 13 گزارش داد که از زمان ازسرگیری حملات صهیونیست‌ها به غزه در ماه مارس گذشته تاکنون، نیروهای مسلح یمن 53 موشک به سوی مواضع صهیونیست‌ها شلیک کرده‌اند.

روزنامه «یدیعوت آحرونوت» نیز نوشت بنیامین نتانیاهو در جلسه کابینه امنیتی از حمله یمنی‌ها عصبانی بوده و گفته است: «نمی‌توانیم در برابر موشک‌های یمن سکوت کنیم؛ بانک اهداف ما آماده است.»

شامگاه سه‌شنبه، یگان موشکی نیروهای مسلح یمن از اجرای یک عملیات پیشرفته با موشک بالستیک هایپرسونیک «فلسطین 2» علیه فرودگاه بن‌گوریون خبر داد. به گفته این نیرو، موشک با دقت به هدف برخورد کرده و موجب توقف کامل فعالیت‌های فرودگاه شده است. این حمله باعث فرار گسترده صهیونیست‌ها به پناهگاه‌ها شد.

هم‌زمان، یگان پهپادی یمن نیز با به‌کارگیری سه پهپاد، اهداف حساسی را در مناطق یافا، عسقلان و ام‌الرشرش (ایلات) هدف قرار داد.

انتهای پیام/





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله