نماد آخرین خبر

اردن: اسرائیل به سوریه و لبنان دست‌درازی می‌کند

منبع
فارس
بروزرسانی
اردن: اسرائیل به سوریه و لبنان دست‌درازی می‌کند

فارس/وزیر خارجه اردن شامگاه دوشنبه در نشست سازمان ملل گفت که تمام کشورهای جهان باید کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

«أیمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن شامگاه دوشنبه گفت: «راهکار دو دولتی تنها راه دستیابی به صلح عادلانه است. صلح عادلانه یک انتخاب راهبردی عربی است».

الصفدی طی سخنرانی در نشست سازمان ملل درباره فلسطین اشغالی توضیح داد: «مردم غزه از قتل و گرسنگی می‌میرند. تجاوز علیه غزه باید فوراً متوقف شود».

شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «گسترش شهرک‌سازی در کرانه باختری در حال افزایش است و اسرائیل نسبت به سوریه و لبنان گستاخی می‌کند».

این دیپلمات اردنی با بیان اینکه تلاش‌های مصر، قطر و آمریکا برای رسیدن به توافق در غزه باید به نتیجه برسد، اظهار داشت: «کمک‌های هوایی جایگزین گذرگاه‌های زمینی برای رساندن کمک به غزه نیستند».

طبق این گزارش، الصفدی در این‌باره گفت: «ورود کمک به غزه باید از طریق سازمان ملل و آژانس آنروا انجام شود. کشتن کودکان و گرسنه نگه داشتن آنها به صلح منجر نمی‌شود».

وی ضمن تاکید بر لزوم اجرای توافق آتش‌بس در لبنان، ادامه داد: «اشغال و صلح دو مسئله متضاد هستند که نمی‌توانند در کنار هم وجود داشته باشند».

بر این اساس، وزیر خارجه اردن همچنین افزود: «اسرائیل خواهان مذاکره یا ارهکار دو دولتی نیست. ما از همه کشورهای جهان می‌خواهیم که کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند».

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله