نماد آخرین خبر

چین خطاب به اوکراین؛ کی‌یف فوراً اشتباهاتش را اصلاح کند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
چین خطاب به اوکراین؛ کی‌یف فوراً اشتباهاتش را اصلاح کند

ایرنا/ سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تهدید رئیس‌جمهور اوکراین برای اعمال محدودیت علیه شهروندان چینی، هشدار داد که پکن با هر نوع تحریم‌ یک‌جانبه که توسط شورای امنیت تأیید نشده باشد، مخالفت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری «تاس»، وزارت امور خارجه چین اعلام کرد که این کشور با برنامه‌های اوکراین برای اعمال تحریم علیه شهروندان و شرکت‌های چینی مخالف است و از کی‌یف خواست فوراً اشتباهات خود را اصلاح کند.
لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، امروز، سه‌شنبه، در واکنش به تهدید زلنسکی برای اعمال محدودیت علیه شهروندان چینی، وی را به اصلاح این رویکرد فراخواند. پیش‌تر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داد که قصد دارد اقداماتی را علیه اشخاص حقیقی و شرکت‌هایی که گویا به روسیه کمک می‌کنند، از جمله شرکت‌های چینی، اتخاذ کند.
این دیپلمات چینی در یک نشست خبری گفت: «مقامات پکن به‌طور مستمر با تحریم‌های یک‌جانبه غیرقانونی که ناقض حقوق بین‌الملل بوده و از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد تأیید نشده‌اند، مخالفت می‌کنند.»
او توضیح داد که پکن با قاطعیت از حقوق و منافع قانونی شرکت‌ها و شهروندان چینی دفاع خواهد کرد. سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین یادآور شد که از آغاز درگیری نظامی در اوکراین، پکن با همه طرف‌ها از جمله مقامات مسکو و کی‌یف تماس‌های نزدیک داشته و به تلاش برای برقراری آتش‌بس و مذاکرات صلح پایبند است.

سخنگوی وزارت خارجه چین در ماه نوامبر نیز تأکید کرده بود که پکن هرگز به هیچ‌یک از طرف‌های درگیر در مناقشه اوکراین سلاح‌های مرگبار ارائه نکرده و تلاش‌های گروه هفت برای مقصر جلوه دادن چین در این خصوص غیرقابل قبول است. شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین نیز چندی پیش اعلام کرده بود که این کشور از دستیابی به توافقی عادلانه درباره اوکراین که ریشه‌های اصلی بحران را برطرف سازد، حمایت می‌کند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره